اعطای نمایندگی

نحوه سفارش

1- لایه پوشش گیاهی:

از آنجایی که بامهای سبز تا حد امکان سبک طراحی می‌شوند، اغلب شامل گیاهانی هستند که بتوانند در خاک کم عمق و با مراقبت و نگهداری کم رشد کنند.

تمام هزینه ها و تلاش ها برای ساخت بام سبز رسیدن به فضای سبز و کاشت گیاه است.در انتخاب گیاهان باید میزان رشد ریشه، میزان تحمل گرما،آفتاب مستقیم،مقاومت در برابر بادهای شدید و سوزان و سرما را مد نظر داشته باشیم.

2-  محیط کشت:

فضایی که در آن ریشه گیاهان رشد و نمو میکنند.محیط کشت به واسطه الزامات خاص سازه‌ای باید وزن کمی داشته باشد به همین دلیل نسبت به خاک معمولی تفاوتهایی دارد. در این حالت باید از محیطی برای کشت استفاده کرد که حتی الامکان سبک بوده و وزنش حدود ۹۰۰ کیلوگرم در هر متر مکعب در حالت مرطوب باشد. برای این منظور دو طرح اختلاط زیر پیشنهاد میگردد.

الف: یک سوم شن + یک سوم خاک لومی(خاک باغچه) + یک سوم خاکبرگ

مزایا:هزینه کم،استحکام بالا،حفظ رطوبت

معایب:وزن سنگین،زهکش نه چندان مناسب

ب: یک سوم خاک لومی(خاک باغچه) + یک سوم خاکبرگ + یک سوم مواد معدنی(پرلایت،ورمی کومپوست،پیت ماس و ….)

مزایا:حفظ رطوبت،بسیار سبک،زهکش مناسب

معایب:هزینه بالا،استحکام پایین(درختان ریشه دار نمیتوان استفاده کرد)

3- لایه صافی یا فیلتر:

در بین محیط کشت و لایه زهکش فیلتری قرار دارد که رطوبت را از محیط ریشه ها دور می کند و مانع از گندیدگی ریشه ها می شود.در عین حال لایه جداکننده ی خاک و زهکش بوده و به عنوان فیلتر این نقش را دارد که ذرات خاک، زهکش را مسدود نکنند.
از سری محصولات ژئوسینتیک ها،ژئوتکستایل نبافته از جنس پلی پروپیلن می تواند این نقش را به خوبی ایفا کند.

4- صفحات زهکش:

لایه ای از جنس پلاستیک که به شکل کاسه‌های مخروطی شکل است که آب اضافی را از ریشه‌ها دریافت کرده و در خود نگه می‌دارد و در دراز مدت و با توجه به نیاز گیاه این رطوبت را به ریشه گیاهان پس میدهد.

این لایه تاثیر مهمی در دفع آب های اضافی از یک سو و همچنین کاهش دوره آبیاری با نگهداری آب در مخازن خود از سوی دیگر دارد.

5- لایه تثبیت کننده ریشه و محافظ عایق رطوبتی:

به منظور محافظت از عایق ساختمان در برابر آسیب های وارده در هنگام نصب روف گاردن و همچنین در هنگام کوددهی و یا در مقابل نفوذ ریشه های گیاهان باید به وسیله ی لایه ای محافظ روی عایق رطوبتی را پوشاند. این لایه ی محافظ می تواند یک روکش از جنس بتن سبک، ورقه ضخیم پلاستیک، ورق از جنس مس یا ترکیبی از این ها باشد اما توصیه می شود در هر منطقه از کشور از مصالحی که هزینه ی پایین تری دارد و بیشتر در دسترس است استفاده شود.

6- لایه عایق رطوبتی:

به منظور جلوگیری از نفوذ رطوبت از لایه های بالایی بام سبز، سطح روی سقف باید به خوبی عایق بندی شود. بام های سبز با هر گونه عایق رطوبتی قابل اجرا هستند و انتخاب نوع عایق برای ما محدودیت ایجاد نمی کند.اما باید به مواردی از جمله هزینه اجرا، طول عمر عایق و مسائل زیست محیطی توجه داشت. در کشور ما عایق قیر و گونی و عایق ایزوگام پر استفاده ترین عایق های رطوبتی هستند که برای احداث بام سبز مناسب هستند.

7- عایق های صوتی حرارتی:

8- ساختار سقف